Behandlingsforløbet indeholder

Lydbehandling hjælper på læse- stave- koncentrations- og indlæringsproblemer.

Behandlingsforløbet vil forløbe således:

  1. Ved vores første møde som tager 2 timer afklares det om det giver mening med et behandlingsforløb. Vi får en snak om hvad I vil kunne forvente af behandlingen, og hvordan det hele skal foregå. Her laves der også en aftale om hvornår vi skal tale sammen pr. telefon efter 1 mdr. med lydene i hjemmet.
  2. Ved telefonsamtalen efter 1 mdr. får vi en kort snak om hvordan det går med at høre lyden i hjemmet, og hvad der opleves, evt. en hjælp til ting der driller i hverdagen, og ny tid til test aftales.
  3. Eleven kommer til test hver 2. mdr., disse test viser hvordan det går i forløbet. Der laves igen høreprøve og testen med stemmegaflerne gentages. Herefter vurderes det om forløbet udvikler sig som forventet, og jeg holde øje med at alt køre efter en individuel plan for den enkelte elev. Den opfølgende test tager ca.1 time.
  4. Vi får naturligvis også en snak om hvordan udviklingen forløber, samt måske vejledning til hvordan ting i hverdagen bedre kan lykkes.
  5. Måske laves der læsetest som også løbende bliver opdatere.
  6. Der vil være råd og vejledning, tips og ideer til hvordan den enkelte elev kan motiveres til indlæring.
Det er de løbende test som viser om der sker det der skal ske, og også fortæller hvornår behandlinsforløbet er slut.

Prisen på det fulde behandlingsforløb indeholder alle test der er behov for, så længe det ses at der er en fremgang, og så længe eleven er villig til at fortsætte.  Der er tale om et uafbrudt behandlingsforløb.  find prisen på – priser

Hele behandlingsforløbet tager typisk mellem 7 – 9 mdr.

Du er meget velkommen til at ringe og få en snak om dig selv eller dit barn.

Jeg er klar til en snak i min telefontid på hverdage mellem 12.00 og 13.00 – du er også velkommen til at lægge en besked på min telefonsvarer.

0 Shares