Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en anden vej til helbredelse og balance i din krop.

Er du kommet til skade eller ud af balance?. Din krop er en fantastisk maskine, som hele tiden forsøger at optimerer egne processer. Derfor oplever vi tit at vores krop kan helbrede sig selv, når vi bliver syge eller kommer til skade, og det er jo helt fantastisk.

MEN ind i mellem går det ikke så godt !

Har du fået en ny skade, eller kan du ikke komme af med din smerte efter en gammel skade?
Har du haft alt for travlt, været stresset eller overhørt din krops signaler igennem længere tid?
Måske er du uheldig, at du har arvet eller pådraget en sygdom/tilstand som du ikke ønsker at leve med?
Har du været syg igennem lang tid, så dit immunsystem har været på overarbejde, og derfor ”strejker”?

Fx får mange hovedpine når vi drikker for lidt væske. det er kroppens måde at gøre os opmærksom på at noget er galt, den siger til os at vi skal sørge for at drikke væske. MEN når vi så overhører kroppens signaler for længe, så vænner vi os til den tilstand kroppen er kommet i, og bliver derfor ikke opmærksom før vi ”lige pludselig” ikke har det godt.

Hvis vi kommer til at overhører kroppens signaler for længe, eller måske helt holder op med at reagerer på signalerne, så kan vi opleve at vores krop gradvis kommer til at fungerer dårligere. Det kunne være hvis vi ikke kommer på WC dagligt, og stille og roligt udvikler en forstoppelse. Det vil kroppen måske ikke reagerer på straks, men over tid kan det give dårligt humør, lav energi, udslet, hovedpine, mavepine o.s.v. der er mange forskellige måder det kan vise sig.

Her er det så jeg kan hjælpe dig, til at finde frem til hvordan din krop kommer tilbage til den naturlige helbredstilstand. Det er fantastisk at vores krop, på og under vores fødderne sætter spor, som kan fortælle noget om hvordan kroppen har det. Hvis vi benytter disse informationer til at genoprette kroppen, kan vi komme rigtig langt når disse punkter bliver bearbejdet på bedst mulig måde.

Krop og sjæl hænger sammen.

Derfor er det også vigtigt for dig, at du kan få en forståelse for hvorfor din krop driller. Jeg arbejder ud fra at jo bedre vi forstå vores krop, jo lettere er det at ændre på de ting i livet som ikke er hensigtsmæssigt for os. Måske kommer vi ind på din levevis og kan måske finde ud af om der er noget der skal ændres, det kunne fx være i kost, væske m.v.

Det er altid dig der bestemmer, hvad du har lyst til og behov for.

Jeg har en coach uddannelse, og har derfor mulighed for, at hjælpe dig til at finde ind til hvor din sko trykker, hvis du har lyst til at blive klogere på dig selv. Det er et gratis tilvalg du har i min klinik sammen med din zoneterapibehandling.

Behandlingen:

Ved den første konsultation får vi en snak om hvilke udfordringer du har, og ud fra din historie undersøger jeg fødderne, for at finde frem til hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du skal regne med at vi aftaler 3-4 behandlinger inden for de første 2 uger, det er for at få kroppen godt i gang, så du får en bedring hurtigst og bedst muligt. Jeg oplever rigtig gode ændringer/resultater med mine klienter efter de første 4 behandlinger. Herefter tager vi en evaluering, og aftaler hvordan behandlingen evt. skal fortsætte, hvis din udfordring ikke allerede er løst.

Mange af mine klienter nyder at få zoneterapi, og kommer derfor i klinikken med 4-5 ugers interval. De oplever at få udrensning og at jeg sætter skub i kroppens egne funktioner.

Hvis du får medicin fra din læge, vil du altid opleve at jeg respekterer dette, og det vil kun være i samråd med din læge hvis din medicin skal ændres.

Jeg har naturligvis tavshedspligt, og sætter en ære i at overholde den.