Reaktioner på zoneterapi

Reaktioner efter zoneterapibehandlingen:

Vi er alle forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapibehandlingen. Specielt efter første behandling får nogle kraftige reaktioner, mens andre mærker en bedring og mere energi med det samme.

Reaktionerne efter behandlingen kan vise sig i form af træthed, hovedpine, øget vandladning, ændret afføringsmønster, smerter, eller almindelig utilpashed. Det er derfor en god ide at planlægge de første behandlinger herefter.

Årsagen til reaktionerne er, at behandlingen bl.a. sætter gang i kroppens udrensning af affalds stoffer.

Drik derfor rigeligt med vand efter behandlingen, for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud, og undlad gerne den store bøf på behandlingsdagen.

Reaktionerne opleves oftes inden for de første 2 døgn, det kan være lidt forskelliget, der er en god ide at noterer hvordan du har haft det, så vi kan få en snak om det ved næste behandling.

Reaktionerneskal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at behandlingen giver resultat, at din krop reagerer på behandlingen, og at en bedring er på vej. Så selvom det kan være lidt anstrengende med en reaktion, er det rigtig gode tegn.

Det betyder dog ikke at zoneterapi ikke hjælper hvis du ikke får reaktioner, men blot straks får mere energi.

Har du spørgsmål?

Er der noget du har brug for at tale om, bliver du utryg overfor de reaktioner du oplever, er du altid meget velkommen til at ringe til mig. Jeg tager aldrig telefonen under behandlingen, men du er velkommen til at lægge en besked, så høre du fra mig hurtigst muligt.

Tlf. 28108375  Bedst mellem kl.12.00 – 13.00.