Anbefalinger

0 Shares

Zoneterapi i Greve

Herunder kan du læse et lille udpluk af de takke-breve som jeg har modtaget fra de glade forældre, til børn der har døjet med forskellige problemer. Tak til dem alle for de søde og rare anbefalinger.

Hej Helle

Elliot har bare haft det så godt efter behandlingerne. Der har ingen problemer været med maven, han har været glad og stor pludrende, haft fin afføring og sover godt igen. Så jeg er glad.

Mvh Michelle Lind – februar 2015

 

Hej Helle,

Tusind tak for din store hjælp i forbindelse med min søn Victors maveproblemer.

Da vi startede hos dig, var han 2-3uger – og han skreg i smerte nærmest hele tiden, og vågnede i skrig (når han endelig sov!) ved at han slog en prut og der kunne gå flere dage  imellem han kom af med afføring – og dette var i stor smerte.  Efter behandlingerne hos dig og dit fantastiske råd om mælkesyrebakterier så har vi nu en dreng der ikke har ondt og som kommer af med afføring hver dag – nogle gange flere gange om dagen. Han er begyndt at sove og vi kan nu lege med ham.

Ja, Han er faktisk blevet en helt anden dreng ? Så Tusind tak for din store hjælp

De største kram fra Victor og hans mor

 

Liam 1½ år – sove og maveproblemer

Vi kontaktede Helle efter at have været i hænderne på børnelæge, ørelæge, kiropraktor, fysioterapeut, sundhedsplejersker og egen læge. Vores søn Liam på dengang 1 år  VILLE bare ikke sove om natten – og alle havde forskellige forklaringer på problemet. Vi havde været igennem en lang periode med medicin mod mavesyre og forskellige behandlinger, som aldrig virkede helt optimalt. En dag anbefalede sundhedsplejersken os at kontakte Helle, og i et sidste forsøg på at få vores søn til at sove, kontaktede vi hende.

Det var normalt, at han var vågen og græd 1 gang i timen fra han blev lagt i seng og til næste morgen mellem 4 og 5. Opslidte men med nyt mod kom vi i starten en gang om ugen hos Helle, og hun bad os skrive dagbog over søvnen og Liams afføring. Efter allerede det første besøg kunne vi mærke en MARKANT forbedring. Vi kunne ikke få armene ned. Helle mente også det var maven, der var problemet. Vi fik råd mht. kost, vitaminer/fiskeolie og nogle punkter under fødderne, som vi selv kunne trykke på hver aften. Som ugerne gik, blev vores søvn mere og mere normal, Liams afføring blev normal og idag er Liam 1,5 år gammel og sover fra han bliver lagt i seng og med en enkelt opvågning. Vi er lykkelige for, at vores veje krydsede Helles og vi er ikke et sekund i tvivl om, at skulle vi en dag få andre problemer, vil vi kontakte Helle inden vi prøver alt andet.

Dinna Arbo, mor til Liam
Mosede Strand

 

Hej Helle

Jeg lovede dig lige en tilbagemelding omkring Theodor. Det er gået rigtig fint med hans mave her over påsken selv med en grim forkølelse, så vi krydser fingre for at det fortsætter denne vej, hvis ikke så hører du straks fra mig.

Tak for hjælpen. 

Vh Line

 

Kære Helle

Jeg vil gerne aflyse Fleur’s sidste aftale i morgen; det går over al forventning! Hun har afføring dagligt – stort set uden problemer og uden lactulose og hun sover bedre og bedre om natten. Jeg er dig virkelig taknemmelig og ved nu, hvor jeg skal henvende mig, hvis der på et senere tidspunkt opstår problemer af den ene eller anden karakter.

Tak for din hjælp.
Kærlig hilsen Michelle Borch
14 marts 2013

 

Sofies historie

Spiseproblemer og dårlig søvn var en del af vores hverdag som fyldte alt for meget. Sofie ville ikke spise, afføringen lugtede dårligt og hun sov bare rigtig dårligt. Heldigvis fik vi anbefalet Helle og kom til behandling med vores lille datter på 7 mdr. Og nu har vi en dejlig og tilpas lille pige, som spiser sover og har det rigitg godt. hun fik 5-6 behandlinger og så var det problem løst.

Tusinde tak for hjælpen.
vh Mette Larsen Greve

 

Jacks historie

Jack til verden, 4400 gram og 55 CM ved kejsersnit i sidste ende, da jeg ikke selv kunne få ham ud på normalvis. Han er vores første barn og som så mange andre nybagte forældre havde vi nok ikke helt styr på det med sådan en lille en. Vi kom hjem fra hospitalet og syntes at vores søn græd meget, men alle sagde at det gør sådan nogen. Vi var begge hjemme de første 4 uger og syntes at tiden gik med at amme, skifte ble og trøste den ulykkelige lille Jack.

Vi begyndte at tro at Jack havde kolik, og alligevel syntes vi ikke at symptomerne var der andet end at han græd og græd hele tiden når han var vågen og havde en uro i kroppen hele tiden.Jack havde også en favorit side han kiggede til og det bemærkede sundhedsplejersken og sendte en fysioterapeut hjem til os, som kun kunne konstatere at der ikke var noget galt med Jack.

Dråben kom efter 6 uger, da vi i vores mødre gruppe mødtes for første gang. Vi var 6 i alt og de 5 andre babyer alle på Jacks alder +/- 4 dage lå i deres lifte og var glade, små pludrede og sov lidt. Jack skreg og skreg hele tiden vi var der, og på gå turen hjem var jeg var drøn ulykkelig og indså at der måtte da være noget galt med min søn. Vi ringede til Helle, og fik en tid dagen efter.

Allerede efter 1. Behandling kunne vi mærke stor forskel på Jack, han var mere afslappet og smilede ligefrem til os. 2. Behandling satte fut i nogle ting og Jack græd endnu mere og var endnu mere umulig. 3. Behandling var som efter 1. gang, Jack var glad og afslappet, han spiste længere tid af gangen og var glad når han var vågen. 4. behandling var nu mere for hyggens skyld, Helle er jo et roligt og super dejligt menneske og hun kunne også se Jack var en helt anden. Hun har trykket ham under fødderne for noget med nakken og ryggen og det har gjort at Jack ikke længere har en favorit side, men elsker at kigge til begge sider. Han er mere rolig, og er glad når han er vågen og vi kan nu efter 2mdr endeligt nyde det at være nybagte forældre.

Vi giver Helle vores varmeste anbefalinger og enhver skal være velkommen til at ringe og høre nærmere. Vi ville ønske vi havde fået kendskab til Helle og hendes ” magiske” hænder noget før.

De varmeste hilsner
Familien Sørensen
Greve

 

Alexanders historie

Alexander blev født på normal vis, uden komplikationer. Dog sad han fast i et stykke tid inden han blev født. Han er både min kærestes og mit første barn, så vi havde ikke noget at sammenligne med.

Amningen gik fra starten slet ikke, så allerede efter 1½ uge blev Alexander flaskebarn på Allomin. Der er mange meninger om modermælkserstatning, og der var enormt mange kommentarer til hvilket mærke vi skulle give ham. I sammenråd med sundhedsplejersken tog vi beslutning om at give ham Allomin, og senere hen skiftede vi så over til den grønne Allomin (syrnet).

Alt tiden gik med at give mad, skifte ble og trøste ham. Der var slet ikke noget overskud til andre ting. Præcis på klokkeslettet – en time efter han havde fået mad – skreg han… Ikke bare græd – men skreg og spændte hele kroppen som en flitsbue. Der var intet der kunne trøste ham. Efter ca. 1 time med skrigeri gik det enten over eller også faldt han udmattet i søvn.

Vi blev anbefalet at gå til en kiropraktor – det blev til 4 gange i alt. Efter første gang kunne vi allerede mærke en ændring på Alexander. Dog var der stadig en del problemer. Han skulle presse meget og længe for at få afføringen ud.

Vores kiropraktor rådede os til at prøve en Zoneterapeut, og gav os herefter en rigtig godt billede af, hvordan samarbejdet mellem dem kunne foregå. “Hvis man forestiller sig en haveslange med nogle store sten ovenpå, så kan vandet ikke komme igennem. Kiropraktoren kan flytte stenene og zoneterapeuten kan regulere vandtrykket. Det kan ikke nytte noget at zoneterapeuten skruer op for vandet, hvis gennemstrømningen bliver blokeret af sten – samtidig kan det heller ikke nytte noget at kiroptakoren har flyttet stenene hvis der ikke er nogen der har tændt for vandet/reguleret trykket.”

En god veninde anbefalede os ZoneHelle – hende tog vi kontakt til og fik en tid dagen efter.

Til den første behandling kunne Helle mærke at der sad noget på hans tyktarm og blokerede. Vi var dårligt nok nået hjem før der kom en ordenlig omgang afføring ud. Desuden kunne vi begge mærke en markant adfærdsændring… Han bevægede sig meget mere, smilede mere og havde nu næsten afføring en gang om dagen. Efter den anden og tredje behandling havde vi jordens gladeste dreng – med afføring næsten på klokkeslettet.

Den sidste gang vi var til kiropraktor kunne han også mærke at der var blevet gjort et godt og grundigt stykke arbejde. Nu er det endelig blevet sjovt at være forældre. Vi giver Helle de bedste anbefalinger, og står til rådighed hvis nogen har spørgsmål mm.

Kevin Nielsen og Mette Hansen  Herfølge

 

Datter på en måned

Vi har en datter på en måned, som lige fra fødslen fik meget ondt i sin mave, efter hun var blevet ammet. Hun tager ellers fint fat, og får også massere af mad, og tager fint på i vægt, men kort tid efter indtagningen af mad (ca. 5-10 minutter efter) begyndte hun at skrige , også blev hendes mave helt hård, og hun trak benene under sig. Dette stod på i lang tid, og vi frygtede at hun var ved at udvikle kolik, men det var kun efter indtagning af mad.

Vi fik så igennem en god veninde en henvisning til Helle, som havde “kureret” hendes søn for kolik.Vi ringede til Helle med det samme, og hun var sød at tage sig tid, til at høre om vores problem, og vi aftalte at vi kunne komme samme eftermiddag. Vi kørte til Greve, og det var en meget positiv omgang. Helle var utrolig sød, der var en dejlig og rolig stemning hos hende, og hun begyndte at trykke Laura under fødderne. Man kunne helt sikkert se hvor det gjorde ondt på Laura, fordi hun trak benene op under sig, men lå ellers og sov, så det var ikke ubehageligt for hende. Hun slappede af, og nød vist at få zoneterapi. Helle fortalte at hun havde ubalance på tyk og tyndtarm og derudover på leveren. Hun fortalte også hvordan vores lille Laura kunne reagere efter sådan en behandling, fordi kroppen jo arbejder et par dage efter sådan en tur.Vi kørte hjem og dagen efter begyndte nogle af de reaktionsmønstre som Helle havde fortalt om. Vi nåede i alt at være til 4 behandlinger hos Helle, og det var pengene værd. Hun ved virkelig hvad hun snakker om, og ikke mindst hvad hun laver.

Vi har nu fået en datter som spiser og er glad og tilfreds. Så ikke flere problemer omkring dette, og ikke mindst så er alle skrigeturerne væk, så det er bare så dejligt. En klar anbefaling til alle forældre, som har børn, hvor de har problemer med maven.

Der er ingen grund til at gå og bruge tid på at bekymre sig, det er bare om at tage kontakt til Helle, så hun ihvertfald har mulighed for at se på børnene. Dette er virkelig den bedste oplevelse vi har haft, og vi er så overrasket over, at der skulle så lidt til.

De største anbefalinger fra Lauras forældre

Vh. Jeppe & Maria fra
Brøndby Strand

0 Shares