Zoneterapi til baby

Specialist i zoneterapi til baby.

Jeg har rigtig god erfaring med at zoneterapi har stor effekt på baby med kolik og børn med forskellige udfordringer.

Da jeg startede min klinik i Greve i 1997 med zoneterapi, var mine børn små, derfor var det helt oplagt og naturligt for mig at arbejde med små og store børn.

Kolik og Mavesmerter baby

Zoneterapi – Baby Jeg mærker hvor ubalancer er og hjælper kroppen til at arbejde bedre selv.

Jeg har gennem årene specialiseret mig inden for zoneterapi behandling af børn og spædbørn, og har dermed opnået rigtig god erfaring med behandling af baby og børn med:

  • Babyer med kolik
  • Mavesmerter
  • Ulyst til mad
  • Forstoppelse / diarre’
  • Refluks
  • Soveproblemer
  • Immunsystem samt
  • Skævhed i nakken

Det er en stor fornøjelse at hjælpe de babyer og børn der kommer i min klinik. At se og høre at hele familien får en bedre trivsel, når barnet får det bedre og spiser og sover godt. Derfor vil jeg anbefale dig, at tilbyde dit barn zoneterapi. Det hjælper !

Jeg har behandlet mere end 1500 børn i min klinik, og anbefales af både læger og sundhedsplejersker.

Se mine anbefalinger her 

Jeg tager naturligvis individuelle hensyn til dit barn. Børn er forskellige, og det er derfor også forskelligt, hvor længe børns tålmodighed holder. Det er vigtigt for mig, at både du og barnet føler jer trygge, og får en god oplevelse ud af at få zoneterapi, derfor bliver behandlingen tilpasset helt efter jeres behov.

Min erfaring er at der skal 3-5 behandlinger til, at hjælpe en baby med maveproblemer.

Det kan være en god ide at amme dit spædbarn elle give barnet flaske under behandlingen. Du er velkommen til at ringe og få en snak om dit barn.

Reaktioner:

Vi er alle sammen forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapi. Specielt efter første behandling får nogle kraftige reaktioner, mens andre mærker en bedring med det samme.

Reaktionerne hos de små børn, kan vise sig i form af træthed, mere gråd, øget vandladning, ændret afføringsmønster, mere sult/tørst, ændring i søvn eller almindelig utilpashed.

Reaktionerne opstår fra 0-2 døgn efter behandlingen, de skal ikke opfattes for en forværring, men er tværtimod et tegn på, at behandlingen giver resultat, og at en bedring er på vej.
Tilbyd dit barn meget vand.

Årsagen til reaktionerne er, at zoneterapien sætter gang i kroppens udrensning af affaldsstoffer. Derfor er det vigtigt at dit barn får rigeligt med vand /væske efter behandlingen, for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.

Afføring:

Hos ”kolikbørn” ses, samme dag eller i dagene lige efterbehandlingen, en øget mængde afføring der ofte lugter og som ofte er grøn eller sort/mørk. Samtidig er det almindeligt at barnet kommer af med mere tarmluft.

Urin:

Der ses som regel en øget urinmængde, der ligeledes kan lugte mere end det plejer.

Søvn:

De fleste børn bliver meget trætte efter behandlingen, og har brug for en lang søvn, andre bliver urolige og vil ikke sove.

Tørst/sult:

Hos et spædbarn kan det være svært at skelne imellem tørst og sult. Prøv at give dit barn lidt kogt vand eller kamillete, da de helt små også har behov for mere væske efter en zoneterapi behanding. For mange ekstra amninger/erstatning kan forstyrre maven for meget.

Utilpashed:

De små kan få de samme reaktioner som overfor beskrevet, derfor er der en del børn der bliver kede af det efter den første behandling. Husk at dette er et positivt tegn på at behandlingen virker.

Har du spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at ringe, hvis der noget du har brug for at tale om, eller hvis du er i tvivl om at zoneterapi kan være løsningen for dig eller din familie.