Reaktioner

Reaktioner efter zoneterapibehandlingen:

Vi er alle forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapibehandlingen. Specielt efter første behandling får nogle kraftige reaktioner, mens andre mærker en bedring og mere energi med det samme.

Reaktionerne efter behandlingen kan vise sig i form af træthed, hovedpine, øget vandladning, ændret afføringsmønster, smerter, eller almindelig utilpashed. Det er derfor en god ide at planlægge de første behandlinger herefter.

Årsagen til reaktionerne er, at behandlingen bl.a. sætter gang i kroppens udrensning af affalds stoffer.  Drik derfor rigeligt med vand efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud.

Reaktionerne, som kan komme op til 0-2 døgn efter behandlingen, skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at behandlingen giver resultat, og at en bedring er på vej.

Har du spørgsmål?

Er der noget du har brug for at tale om, bliver du utryg overfor de reaktioner du oplever, er du altid meget velkommen til at ringe til mig.

28108375  Bedst mellem kl.12.00 – 13.00. læg evt en besked på min telefonsvarer hvis jeg er optaget i klinikken, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

0 Shares