Du har mulighed for at booke en tid til screening, som afklarer om lydterapi vil være en effektiv hjælp til dig eller dit barn - pris 300 kr,-
Zoneterapi i Greve
Zoneterapi og massage til baby, børn og voksne
Euukf31Q
Zoneterapi-greve_3
Zoneterapi-greve_5
previous arrow
next arrow

Zoneterapi til baby

Har din baby skrigeture, kolik, refluks, forstoppelse eller diarré? Er det svært med søvn eller at finde ro? Måske er der spiseproblemer, ulyst til mad eller vægtproblemer? Skal jeg hjælpe din baby?

Zoneterapi til børn

Er dit barn plaget af konstant forkølelse eller hoste? Er der øreproblemer, ulyst til mad eller forstoppelse/diarré? Lider dit barn af hoved- eller mavepine? Måske er det svært at finde ro og sove. Skal jeg hjælpe dit barn?

Zoneterapi til voksne

Er du stresset og træt? Lider du af hovedpine eller migræne, forstoppelse/diarré eller en kronisk sygdom? Har du bihulebetændelse, astma, allergi, hoste, sportsskader eller andre smerter, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Hvad er zoneterapi

Overalt på dine fødder er der zoner, der fortæller mig, hvor du har ubalance og brug for hjælp. Jeg har arbejdet med zoneterapi på fuld tid i mere end 20 år, derfor har jeg meget erfaring i at mærke hvordan netop du kan hjælpes. Du kan forvente god effekt efter 3-5 behandlinger.

Reaktioner efter zoneterapi

Jeg opnår hurtigt gode resultater med mine klienter. Du må være indstillet på, at der kan komme nogle reaktioner. Det er tegn på at behandlingen virker,  at der sker noget i din krop og at du er godt på vej til en bedring.

Andre behandlingsformer

Jeg har taget forskellige uddannelser, som du kan få glæde af i klinikken. Der er ikke ekstra udgifter for dig, hvis det giver mening at benytte: massage, laser, øreakupunktur, healing, coaching eller elektrostimulation til sportsskader.

Zoneterapi til baby

Har din baby skrigeturer, kolik, refluks, forstoppelse eller diarre’? Er det svært med søvn eller at finde ro. Måske er der spiseproblemer, ulyst til mad eller vægt-problemer. Skal Jeg hjælpe din baby?

Zoneterapi til børn

Er dit barn plaget af konstant forkølelse eller hoste, er der øreproblemer, ulyst til mad eller forstoppelse/diarre’. Hoved- og eller mavepine hos skolebørn, måske er det svært at finde ro og sove. Skal jeg hjælpe dit barn?

Zoneterapi til voksne

Er du stresset, træt, har du hovedpine eller migræne, forstoppet/diarre’, kronisk syg, har du bihulebetændelse, astma, allergi eller hoste. Sportsskader eller smerter mv. Har du brug for hjælp, så står jeg klar til at hjælpe dig!

Hvad er zoneterapi

På og under dine fødder er der zoner der kan fortælle mig, hvor du har ubalance og brug for hjælp. Jeg har mere end 20 års erfaring, derfor har jeg meget erfaring i at mærke hvordan netop du kan hjælpes. 

Du kan forvente god effekt efter 4-5.

Reaktioner efter zoneterapi

Jeg opnår hurtigt gode resultater med mine klienter. 3-5 behandlinger er et godt udgangspunkt, men du må være indstillet på, at der kan komme nogle reaktioner. Det er tegn på at behandlingen virker,  at der sker noget i den krop og at du er godt på vej til en bedring.

Andre behandlingsformer

Jeg har taget forskellige uddannelser, som du kan få glæde af i klinikken. Der er ikke ekstra udgifter for dig, hvis det giver mening at benytte: massage, laser, øreakupunktur, healing, choaching eller elektrostimulation til sportsskader.