Du har mulighed for at booke en tid til screening, som afklarer om lydterapi vil være en effektiv hjælp til dig eller dit barn - pris 300 kr,-

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en anden vej til helbredelse og balance i din krop

Er du kommet til skade eller ud af balance? Din krop er en fantastisk maskine, som hele tiden forsøger at optimere egne processer. Derfor oplever vi tit, at vores krop kan helbrede sig selv, når vi bliver syge eller kommer til skade. Og det er jo helt fantastisk.

MEN ind i mellem går det ikke så godt!

Har du fået en ny skade, eller kan du ikke komme af med din smerte efter en gammel skade?
Har du haft alt for travlt, været stresset eller overhørt din krops signaler igennem længere tid?
Måske er du uheldig, at du har arvet eller pådraget en sygdom/tilstand som du ikke ønsker at leve med?
Har du været syg igennem lang tid, så dit immunsystem har været på overarbejde og derfor ”strejker”?

Det er ikke unormalt, at vi får hovedpine, når vi drikker for lidt væske. Det er kroppens måde at gøre os opmærksom på, at noget er galt. Den siger til os, at vi skal sørge for at drikke væske. MEN hvis vi overhører kroppens signaler for længe, vænner vi os til den tilstand kroppen er kommet i, og bliver derfor ikke opmærksom, før vi ”lige pludselig” ikke har det godt.

Hvis vi kommer til at overhøre kroppens signaler for længe, eller måske helt holder op med at reagere på signalerne, kan vi opleve, at vores krop gradvis kommer til at fungere dårligere. Hvis vi for eksempel ikke kommer på WC dagligt, er der risiko for at vi støt og roligt udvikler en forstoppelse. Det vil kroppen måske ikke reagere på straks, men over tid kan det give dårligt humør, lav energi, udslet, hovedpine, mavepine. Der er mange forskellige måder, det kan vise sig.

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til, hvordan din krop kommer tilbage til den naturlige helbredstilstand. Det er fantastisk, at vores krop afsætter spor på vores fødder, som kan fortælle, hvordan kroppen har det. Hvis vi benytter disse informationer, kan vi komme rigtigt langt med at genoprette kroppen.

Krop og sjæl hænger sammen

Derfor er det også vigtigt for dig, at du kan få en forståelse for, hvorfor din krop driller. Jeg arbejder ud fra, at jo bedre vi forstår vores krop, jo lettere er det at ændre på de ting i livet, som ikke er hensigtsmæssigt for os. Måske kommer vi ind på, om der er noget der skal ændres i din levevis. Det kunne for eksempel være i kost eller væske.

Det er altid dig, der bestemmer, hvad du har lyst til og behov for.

Jeg har en coachuddannelse og kan hjælpe dig med at finde ind til, hvor din sko trykker, hvis du har lyst til at blive klogere på dig selv. Det er et gratis tilvalg, du har i min klinik i forbindelse med din zoneterapibehandling.

Behandlingen

Ved den første konsultation får vi en snak om, hvilke udfordringer du har. Ud fra din historie undersøger jeg dine fødder for at finde frem til, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du skal regne med, at vi aftaler 3-4 behandlinger inden for de første 2 uger. Det er for at få kroppen godt i gang, så du får en bedring hurtigst og bedst muligt. Jeg oplever rigtig gode ændringer/resultater for mine klienter efter de første 4 behandlinger. Herefter tager vi en evaluering og aftaler, hvordan behandlingen eventuelt skal fortsætte, hvis din udfordring ikke allerede er løst.

Mange af mine klienter nyder at få zoneterapi og kommer derfor i klinikken med 4-5 ugers interval. De oplever at få udrensning og at jeg sætter skub i kroppens egne funktioner.

Hvis du får medicin fra din læge, vil du altid opleve at jeg respekterer dette. Det vil kun være i samråd med din læge, hvis din medicin skal ændres.

Jeg har naturligvis tavshedspligt og sætter en ære i at overholde den.