Så er min klinik åben igen. Jeg ser frem til at modtage alle mine klienter igen. Du kan booke tider via “Bestil tid” her på siden – ellers er du velkommen til at ringe til mig eller skrive til mig på sms eller mail.

Jeg har sat mig grundigt ind i vejledning omkring COVID19 og efterlever alle anbefalinger omkring afspritning, hygiejne og adfærd i klinikken. Jeg rengør alle flader i klinikken før du ankommer. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Der står sprit i entreen, som jeg beder dig bruge, brug venligst venteareal mindst muligt, men vente ude indtil jeg er klar. Værnemidler bruger jeg hvis der er behov.

Det er meget vigtig at vi passer rigtig godt på hinanden, derfor vil håndtryk kram og kuns være sat på pause. Jeg tror på at vi kan hjælpe hinanden med, at overholde de få nye leveregler vi alle bliver nødt til at lære at leve med for en tid. Kom derfor kun til behandlingen hvis du er helt uden symptomer for COVID19.

Jeg glæder mig til at se dig igen. kærlig hilsen Helle

Reaktioner på zoneterapi

Reaktioner efter zoneterapi

Vi er alle forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapi. Specielt efter første behandling får nogle mennesker kraftige reaktioner, mens andre mærker en bedring og mere energi med det samme.

Reaktionerne efter behandlingen kan vise sig i form af træthed, hovedpine, øget vandladning, ændret afføringsmønster, smerter eller generel utilpashed. Det er derfor en god ide at planlægge de første behandlinger herefter.

Årsagen til reaktionerne er, at behandlingen blandt andet sætter gang i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Drik derfor rigeligt med vand efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud, og undlad gerne den store bøf på behandlingsdagen.

Reaktionerne opleves oftest inden for de første 2 døgn. Det er en god ide at notere, hvordan du har haft det, så vi kan få en snak om det ved næste behandling.

Reaktionerne skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at din krop reagerer på behandlingen, og at en bedring er på vej. Så selvom det kan være lidt anstrengende med den slags reaktioner, er det rigtig gode tegn.

Det kan også være, at du oplever positive reaktioner med det samme.

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for at tale om de reaktioner, du oplever, er du altid meget velkommen til at ringe til mig. Jeg tager aldrig telefonen, mens jeg behandler, men du er velkommen til at lægge en besked, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Tlf. 28108375  – bedst mellem kl.12.00 – 13.00.