Klinikken er åben igen fra den 6 april. 2021, det er så dejligt.  – Men du skal være obs på følgende – Personer over 15 år, skal være villig til at bære mundbind/vesir og vise “coronapas” som kan påvise: at du er testet negativ inden for de sidste 72 timer –  at du er færdig vaccineret, –  eller at du har haft covid19 inden for de sidste 12 uger. Jeg håber at du vil hjælpe til med dette, da det er et krav jeg pålægges for at kunne åbne klinikken helt. 

COVID19 virus stadig i Danmark, derfor tager jeg stadig alle forholdsregler i klinikken, med hensyn til hygiejne, værnemidler og udluftning og adfærd i klinikken. Jeg holder afstand, af-spritter kontaktflader, der er opsat plexiglasplade på tværs hen over briksen og der står sprit til dit brug. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Velkommen i min klinik, jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Reaktioner på zoneterapi

Reaktioner efter zoneterapi

Vi er alle forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapi. Specielt efter første behandling får nogle mennesker kraftige reaktioner, mens andre mærker en bedring og mere energi med det samme.

Reaktionerne efter behandlingen kan vise sig i form af træthed, hovedpine, øget vandladning, ændret afføringsmønster, smerter eller generel utilpashed. Det er derfor en god ide at planlægge de første behandlinger herefter.

Årsagen til reaktionerne er, at behandlingen blandt andet sætter gang i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Drik derfor rigeligt med vand efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud, og undlad gerne den store bøf på behandlingsdagen.

Reaktionerne opleves oftest inden for de første 2 døgn. Det er en god ide at notere, hvordan du har haft det, så vi kan få en snak om det ved næste behandling.

Reaktionerne skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at din krop reagerer på behandlingen, og at en bedring er på vej. Så selvom det kan være lidt anstrengende med den slags reaktioner, er det rigtig gode tegn.

Det kan også være, at du oplever positive reaktioner med det samme.

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for at tale om de reaktioner, du oplever, er du altid meget velkommen til at ringe til mig. Jeg tager aldrig telefonen, mens jeg behandler, men du er velkommen til at lægge en besked, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Tlf. 28108375  – bedst mellem kl.12.00 – 13.00.