Så er min klinik åben igen. Jeg ser frem til at modtage alle mine klienter igen. Du kan booke tider via “Bestil tid” her på siden – ellers er du velkommen til at ringe til mig eller skrive til mig på sms eller mail.

Jeg har sat mig grundigt ind i vejledning omkring COVID19 og efterlever alle anbefalinger omkring afspritning, hygiejne og adfærd i klinikken. Jeg rengør alle flader i klinikken før du ankommer. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Der står sprit i entreen, som jeg beder dig bruge, brug venligst venteareal mindst muligt, men vente ude indtil jeg er klar. Værnemidler bruger jeg hvis der er behov.

Det er meget vigtig at vi passer rigtig godt på hinanden, derfor vil håndtryk kram og kuns være sat på pause. Jeg tror på at vi kan hjælpe hinanden med, at overholde de få nye leveregler vi alle bliver nødt til at lære at leve med for en tid. Kom derfor kun til behandlingen hvis du er helt uden symptomer for COVID19.

Jeg glæder mig til at se dig igen. kærlig hilsen Helle

Zoneterapi i Greve
Zoneterapi og massage til baby, børn og voksne
previous arrow
next arrow
Slider

Zoneterapi til baby

Har din baby skrigeture, kolik, refluks, forstoppelse eller diarré? Er det svært med søvn eller at finde ro? Måske er der spiseproblemer, ulyst til mad eller vægtproblemer? Skal jeg hjælpe din baby?

Zoneterapi til børn

Er dit barn plaget af konstant forkølelse eller hoste? Er der øreproblemer, ulyst til mad eller forstoppelse/diarré? Lider dit barn af hoved- eller mavepine? Måske er det svært at finde ro og sove. Skal jeg hjælpe dit barn?

Zoneterapi til voksne

Er du stresset og træt? Lider du af hovedpine eller migræne, forstoppelse/diarré eller en kronisk sygdom? Har du bihulebetændelse, astma, allergi, hoste, sportsskader eller andre smerter, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Hvad er zoneterapi

Overalt på dine fødder er der zoner, der fortæller mig, hvor du har ubalance og brug for hjælp. Jeg har arbejdet med zoneterapi på fuld tid i mere end 20 år, derfor har jeg meget erfaring i at mærke hvordan netop du kan hjælpes. Du kan forvente god effekt efter 3-5 behandlinger.

Reaktioner efter zoneterapi

Jeg opnår hurtigt gode resultater med mine klienter. Du må være indstillet på, at der kan komme nogle reaktioner. Det er tegn på at behandlingen virker,  at der sker noget i din krop og at du er godt på vej til en bedring.

Andre behandlingsformer

Jeg har taget forskellige uddannelser, som du kan få glæde af i klinikken. Der er ikke ekstra udgifter for dig, hvis det giver mening at benytte: massage, laser, øreakupunktur, healing, coaching eller elektrostimulation til sportsskader.

Zoneterapi til baby

Har din baby skrigeturer, kolik, refluks, forstoppelse eller diarre’? Er det svært med søvn eller at finde ro. Måske er der spiseproblemer, ulyst til mad eller vægt-problemer. Skal Jeg hjælpe din baby?

Zoneterapi til børn

Er dit barn plaget af konstant forkølelse eller hoste, er der øreproblemer, ulyst til mad eller forstoppelse/diarre’. Hoved- og eller mavepine hos skolebørn, måske er det svært at finde ro og sove. Skal jeg hjælpe dit barn?

Zoneterapi til voksne

Er du stresset, træt, har du hovedpine eller migræne, forstoppet/diarre’, kronisk syg, har du bihulebetændelse, astma, allergi eller hoste. Sportsskader eller smerter mv. Har du brug for hjælp, så står jeg klar til at hjælpe dig!

Hvad er zoneterapi

På og under dine fødder er der zoner der kan fortælle mig, hvor du har ubalance og brug for hjælp. Jeg har mere end 20 års erfaring, derfor har jeg meget erfaring i at mærke hvordan netop du kan hjælpes. 

Du kan forvente god effekt efter 4-5.

Reaktioner efter zoneterapi

Jeg opnår hurtigt gode resultater med mine klienter. 3-5 behandlinger er et godt udgangspunkt, men du må være indstillet på, at der kan komme nogle reaktioner. Det er tegn på at behandlingen virker,  at der sker noget i den krop og at du er godt på vej til en bedring.

Andre behandlingsformer

Jeg har taget forskellige uddannelser, som du kan få glæde af i klinikken. Der er ikke ekstra udgifter for dig, hvis det giver mening at benytte: massage, laser, øreakupunktur, healing, choaching eller elektrostimulation til sportsskader.