Du har mulighed for at booke en tid til screening, som afklarer om lydterapi vil være en effektiv hjælp til dig eller dit barn - pris 300 kr,-

Om mig

Jeg har været zoneterapeut med egen klinik i Greve siden 1997.

Jeg har meget rigtig god erfaring med behandling af de forskellige fysiske udfordringer voksne mennesker har. Jeg har behandlet mere end 3000 mennesker i min klinik i Greve, hvor jeg har arbejdet på fuld tid i alle årene.

Jeg har også specialiseret mig i behandling af baby og børn igennem 20 år.

Jeg har behandlet mere end 1500 babyer og børn igennem tiden. Jeg har siden start af min klinik haft stor interesse i at hjælpe de helt små børn, og hjælper med fornøjelse rigtig mange nyfødte babyer, men også de lidt større børn har en stor plads i mit hjerte.

Jeg er RAB = Registreret Alternativ Behandler hvilket giver dig sikkerhed for at jeg hele tiden er opdateret på min uddannelse. Det betyder at du kan få tilskud via Sygeforsikringen Danmark, ligesom jeg opfylder kravene som stilles i.f.m. forskellige Sundhedsforsikrings ordninger.

Det er dejligt at kunne hjælpe de mennesker der søger min behandling. Jeg sætter en ære i at respekterer alles forskelligheder, og tilrettelægger behandlingen ud fra dine behov. Jeg opnår nogle rigtig gode resultater med mine behandlinger.

Se mine anbefalinger på forsiden.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, som du kan være sikker på at jeg overholder.

Du er også velkommen i min klinik.

Jeg har løbende gennem årene opdateret min uddannelse, ligesom jeg har tilføjet forskellige andre behandlingsmetoder.

  • ZONETERAPI
  • KINESIOLOGI
  • MASSAGE
  • HEALING
  • ØREAKUPUNKTUR
  • LASERBEHANDLING, TIL SMERTER OG SPORTSSKADER
  • LYDBEHANDLING TIL MENNESKER MED INDLÆRINGS- OG KONCENTRATIONSPROBLEMER
  • KRANIE SAKRAL TERAPI
  • COACHING
  • TENS – elektro-stimulering af muskelskader mv.

Lydbehandling:

Jeg har arbejdet med lydbehandling siden 2007 og hjælper hvert år omkring 100 børn – unge og voksne med indlæringsproblemer – med overtal af skolebørn.

Jeg har overtaget lydklinikken efter Gurli Giese, som gennem 35 år hjalp mere end 4700 børn og unge med indlæringsproblemer. Jeg fortsætter i hendes spor og er glad for at jeg fik muligheden for at lære denne metode af hende. Årsagen til at jeg kom igang med at arbejde med lydbehandling er at min yngste søn fik lyd da han gik i 3 klasse. Lasse fik heldigvis rigtig god hjælp af Gurli Giese. Derfor kender jeg til udfordringer på egen krop hvilket giver mig en dybere forståelse for hvilke udfordringer der kan være tale om.

Du er meget velkommen hvis det er svært at læse, stave eller koncentrer dig eller hvis indlæring er et problem.

Det er en stor fornøjelse at få muligheden for at hjælpe mennesker med indlæringsproblemer med en effektiv og gennem afprøvet metode.