Så er min klinik åben igen. Jeg ser frem til at modtage alle mine klienter igen. Du kan booke tider via “Bestil tid” her på siden – ellers er du velkommen til at ringe til mig eller skrive til mig på sms eller mail.

Jeg har sat mig grundigt ind i vejledning omkring COVID19 og efterlever alle anbefalinger omkring afspritning, hygiejne og adfærd i klinikken. Jeg rengør alle flader i klinikken før du ankommer. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Der står sprit i entreen, som jeg beder dig bruge, brug venligst venteareal mindst muligt, men vente ude indtil jeg er klar. Værnemidler bruger jeg hvis der er behov.

Det er meget vigtig at vi passer rigtig godt på hinanden, derfor vil håndtryk kram og kuns være sat på pause. Jeg tror på at vi kan hjælpe hinanden med, at overholde de få nye leveregler vi alle bliver nødt til at lære at leve med for en tid. Kom derfor kun til behandlingen hvis du er helt uden symptomer for COVID19.

Jeg glæder mig til at se dig igen. kærlig hilsen Helle

Lydterapi i Greve
Lydterapi til børn og voksne
previous arrow
next arrow
Slider

Lydterapi til børn og voksne

Ordblinde
Læseproblemer
Staveproblemer
Indlæringsproblemer
Koncentrationsproblemer
Lydfølsomhed
Sanseforstyrrelser

Sådan foregår lydterapi

Se hvordan et forløb med lydterapi foregår. Du skal starte med en test, som klart viser om du eller dit barn kan få gavn af behandlingen. Det er et trænings-forløb, hvor du skal lytte til lyd hver dag i hjemmet.

Se anbefalinger hér

Jeg har arbejdet med lydbehandling siden 2007. Jeg har hjulpet mere end 1000 mennesker med forskellige udfordringer. Erfaringen viser klart, at hvis du er parat til at træne dagligt i 5 minutter, så er der stort udbytte af træning.
Vil du også have hjælp?

Derfor virker lydterapi

Alle kroppens funktioner kan trænes. Det gælder også for hørelsen og hørecenteret i hjernen. Hvis det indre øre ikke kan samarbejde med hørecenteret i hjernen, bliver det svært for hjernen at opfatte og registrer det der bliver sagt. Din hørelse kan trænes!

Hørelsen er vigtig for læring

Stort set al indlæring foregår også via ørene og hørelsen. Når du skal kommunikerer er det vigtigt at du hører og forstår det der tales om. Hvis det er svært at høre og forstå i skolen eller på job, bliver du hurtigt træt og meget udfordret.

Lydfølsomhed - Stress - Hjernerystelse

Har du været stresset, eller haft en hjernerystelse. Er du lydfølsom? Du kan træne din hørelse så den bliver mere robust, til gavn for din koncentration og din hjerne.