Du har mulighed for at booke en tid til screening, som afklarer om lydterapi vil være en effektiv hjælp til dig eller dit barn - pris 300 kr,-

Zoneterapi til baby

Specialist i zoneterapi til baby

Jeg har rigtig god erfaring med, at zoneterapi har stor effekt på baby med kolik og andre udfordringer.

Da jeg startede min zoneterapiklinik i Greve i 1997, var mine egne børn små. Derfor var det helt oplagt og naturligt for mig at arbejde med små og store børn.

Kolik og mavesmerter – baby

Zoneterapi – Baby Jeg mærker hvor ubalancer er og hjælper kroppen til at arbejde bedre selv.

Jeg har gennem årene specialiseret mig inden for zoneterapibehandling af børn og spædbørn, og har dermed opnået rigtig god erfaring med behandling af:

  • Kolik
  • Mavesmerter
  • Ulyst til mad
  • Forstoppelse / diarré
  • Refluks
  • Soveproblemer
  • Immunsystem
  • Skævhed i nakken

Det er en stor fornøjelse at hjælpe de babyer og børn, der kommer i min klinik. Hele familien trives bedre, når baby slipper af med smerten, er veltilpas og spiser og sover godt. Derfor vil jeg anbefale dig, at tilbyde dit barn zoneterapi. Det hjælper !

Jeg har behandlet mere end 1500 børn i min klinik og bliver anbefalet af både læger og sundhedsplejersker.

Se mine anbefalinger her 

Jeg tager naturligvis individuelle hensyn til dit barn. Børn er forskellige, og det er derfor også forskelligt, hvor længe børns tålmodighed holder. Det er vigtigt, at både du og baby føler jer trygge, og får en god oplevelse ud af at få zoneterapi. Derfor bliver behandlingen tilpasset helt efter jeres behov.

Min erfaring er, at der skal 3-5 behandlinger til for at hjælpe din baby.

Det kan være en god ide at amme eller give dit spædbarn flaske under behandlingen. Du er velkommen til at ringe og få en snak om dit barn.

Reaktioner

Vi er alle sammen forskellige, og derfor reagerer vi også forskelligt på zoneterapi. Specielt efter første behandling får nogle tydelige reaktioner, mens andre mærker en bedring med det samme.

Reaktionerne hos de små børn kan vise sig i form af træthed, mere gråd, øget vandladning, ændret afføringsmønster, mere sult/tørst, ændring i søvn eller almindelig utilpashed.

Reaktionerne opstår fra 0-2 døgn efter behandlingen. De skal ikke opfattes som en forværring. De er tværtimod et tegn på, at behandlingen giver resultat, og at en bedring er på vej.

Årsagen til reaktionerne er, at zoneterapien sætter gang i kroppens udrensning af affaldsstoffer. Derfor er det vigtigt, at du tilbyder dit barn rigeligt med vand /væske efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.

Afføring

Allerede samme dag eller i dagene lige efter behandlingen, ses der en øget mængde afføring, der kan lugte anderledes og være grøn eller sort/mørk. Det er almindeligt, at barnet kommer af med mere ildelugtende tarmluft.

Urin

Der kan opleves en øget urinmængde, der ligeledes kan lugte mere, end den plejer.

Søvn

De fleste børn bliver meget trætte efter behandlingen og har brug for en lang lur. Andre bliver urolige og vil ikke sove.

Tørst eller sult

Hos et spædbarn kan det være svært at skelne imellem tørst og sult. Prøv at give dit barn lidt kogt vand eller kamillete, da de helt små også har behov for mere væske efter en zoneterapibehanding. For mange ekstra måltider kan forstyrre maven for meget.

Utilpashed

Husk at uro efter en behandling er et positivt tegn på, at kroppen arbejder og behandlingen virker.

Spørgsmål

Du er altid meget velkommen til at ringe, hvis der er noget, du har brug for at tale om, eller hvis du er i tvivl om, at zoneterapi kan være løsningen for dig eller din baby.