Klinikken er åben igen fra den 6 april. 2021, det er så dejligt.  – Men du skal være obs på følgende – Personer over 15 år, skal være villig til at bære mundbind/vesir og vise “coronapas” som kan påvise: at du er testet negativ inden for de sidste 72 timer –  at du er færdig vaccineret, –  eller at du har haft covid19 inden for de sidste 12 uger. Jeg håber at du vil hjælpe til med dette, da det er et krav jeg pålægges for at kunne åbne klinikken helt. 

COVID19 virus stadig i Danmark, derfor tager jeg stadig alle forholdsregler i klinikken, med hensyn til hygiejne, værnemidler og udluftning og adfærd i klinikken. Jeg holder afstand, af-spritter kontaktflader, der er opsat plexiglasplade på tværs hen over briksen og der står sprit til dit brug. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Velkommen i min klinik, jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Zoneterapi til børn

Jeg har hjulpet mange børn med forskellige udfordringer. Det er en sjov og anderledes opgave at give zoneterapi til børn.

Forældre til børn i 1 til 4 års alderen er ofte i tvivl om det kan lade sig gøre at få lov til at trykke barnet under fødderne længe nok. Det er meget sjældent et problem. En god legekasse, tålmodighed og indlevelse er min adgangsbillet til at komme godt i gang med at hjælpe. Børn finder ret hurtigt ud af, at jeg gerne vil hjælpe og at de kan slappe af på briksen.

De større børn er nysgerrige på, hvad der skal ske. Jeg sørger for at skabe tillid og fortæller, at de skal sige det, hvis det gør ondt. Afhængig af alderen får jeg en god snak med børnene. Tit kommer der ting frem, som er til stor gavn for mor og far at få indblik i.

Forældrene er altid velkommen sammen med børnene. Når vi har lært hinanden at kende, kan vi få rigtig gode og fornuftige snakke om, hvorfor det kan være vigtigt at spise sundt og ændre på vaner til gavn for kroppen.

Børn kommer ofte med følgende udfordringer:
• Forstoppelse
• Diarré
• Mavepine
• Hovedpine
• Dårligt immunforsvar
• Øreproblemer
• Luftvejsproblemer – astma – allergi
• Smerter i kroppen
• Søvnproblemer
• Spiseproblemer – undervægt
• Sengevædning
I klinikken hører jeg tit om børn, der har fået afføringsmiddel igennem 2-3 år. Det er ikke naturligt. Kroppen skal selv kunne klare det. Derfor er det vigtigt, at få godt gang i fordøjelsen, så kroppens naturlige udrensning kan komme godt i gang. Det kan zoneterapi hjælpe med.

Teenagerpiger kan få god hjælp mod menstruationssmerter.

Du er meget velkommen til at ringe og få en snak om, hvilke udfordringer dit barn har, og om zoneterapi kan hjælpe.