Klinikken er åben igen fra den 6 april. 2021, det er så dejligt.  – Men du skal være obs på følgende – Personer over 15 år, skal være villig til at bære mundbind/vesir og vise “coronapas” som kan påvise: at du er testet negativ inden for de sidste 72 timer –  at du er færdig vaccineret, –  eller at du har haft covid19 inden for de sidste 12 uger. Jeg håber at du vil hjælpe til med dette, da det er et krav jeg pålægges for at kunne åbne klinikken helt. 

COVID19 virus stadig i Danmark, derfor tager jeg stadig alle forholdsregler i klinikken, med hensyn til hygiejne, værnemidler og udluftning og adfærd i klinikken. Jeg holder afstand, af-spritter kontaktflader, der er opsat plexiglasplade på tværs hen over briksen og der står sprit til dit brug. Du skal IKKE medbringe håndklæde til behandlingen, jeg sørger for renvasket lagen til alle behandlinger. Velkommen i min klinik, jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Erhvervsaftaler

Aktiv PersonalePleje, zoneterapi og massage til erhverv

Aktiv-PersonalePleje henvender sig til virksomheder, som ønsker at tilbyde zoneterapi og massage til medarbejderne på virksomhedden. Behandlingerne vil som udgangspunkt foregå på arbejdspladsen, hvilket betyder at den enkelte medarbejder får let adgang til god og effektiv behandling.

Behandlingen kan omfatte både zoneterapi og massage.

Denne behandling kan afhjælpe rigtig mange af de udfordringer virksomheddens medarbejder har, medarbejderne kan få hjælp hurtigt, således at medarbejderne har det godt, og ikke behøver at forlade arbejdspladsen, for at gå til behandling.

Erfaringen viser tillige, at når denne form for behandling findes på arbejdspladsen, vil medarbejderne være tilbøjelig til hurtigere at få løst prøblemer feks. Hovedpine, rysmerter, maveproblemer, og smerter, og sportsskader. Det betyder mindre fravær og bedre sygestatistik, til glæde for både arbejdsgiver og medarbejder.

Aktiv PersonalePleje henvender sig til små- mellemstore og store virksomheder. Aktiv PersonalePleje benytter altid veluddannet terapeuter, som både kan give zoneterapi og massage. Aktiv Personale-Pleje ahar eksisteret siden 2004, og har gode anbefalinger fra bl.a.:

  • Ketner outdoor
  • IT-Partner
  • Ritzaus berau
  • EKJ- rådgivende ingeniører

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om hvordan vi vil kunne etablerer en behandlingsordning på din virksomhed.