Der er ikke længere restriktioner i forbindelse med Corona. Men du skal naturligvis være opmærksom hvis du er syg og kan have tegn på COVID19. Jeg er stadig ekstra opmærksom i forhold til hygiejne og afstand i klinikken.

Jeg vil gerne hjælpe flest muligt, og det kan være svært at finde ledige tider i min kalder.  Jeg gør derfor opmærksom på, at afbud der gives senere end 48 timer før behandling, udløser et gebyr på 400 kr.- dette gælder OGSÅ ved akut sygdom.

 

Erhvervsaftaler

Aktiv PersonalePleje, zoneterapi og massage til erhverv

Aktiv-PersonalePleje henvender sig til virksomheder, som ønsker at tilbyde zoneterapi og massage til medarbejderne på virksomhedden. Behandlingerne vil som udgangspunkt foregå på arbejdspladsen, hvilket betyder at den enkelte medarbejder får let adgang til god og effektiv behandling.

Behandlingen kan omfatte både zoneterapi og massage.

Denne behandling kan afhjælpe rigtig mange af de udfordringer virksomheddens medarbejder har, medarbejderne kan få hjælp hurtigt, således at medarbejderne har det godt, og ikke behøver at forlade arbejdspladsen, for at gå til behandling.

Erfaringen viser tillige, at når denne form for behandling findes på arbejdspladsen, vil medarbejderne være tilbøjelig til hurtigere at få løst prøblemer feks. Hovedpine, rysmerter, maveproblemer, og smerter, og sportsskader. Det betyder mindre fravær og bedre sygestatistik, til glæde for både arbejdsgiver og medarbejder.

Aktiv PersonalePleje henvender sig til små- mellemstore og store virksomheder. Aktiv PersonalePleje benytter altid veluddannet terapeuter, som både kan give zoneterapi og massage. Aktiv Personale-Pleje ahar eksisteret siden 2004, og har gode anbefalinger fra bl.a.:

  • Ketner outdoor
  • IT-Partner
  • Ritzaus berau
  • EKJ- rådgivende ingeniører

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om hvordan vi vil kunne etablerer en behandlingsordning på din virksomhed.