Du har mulighed for at booke en tid til screening, som afklarer om lydterapi vil være en effektiv hjælp til dig eller dit barn - pris 300 kr,-

Andre behandlingsformer

En zoneterapibehandling sammensættes efter dine behov.

Disse tilvalg er gratis, og du bestemmer naturligvis hvad du har lyst til.

Zoneterapi

Zonehelle, andre behandlingsformer - ZoneterapiMin primære behandlingsform er zoneterapi, som jeg har rigtig gode resultater med. Når jeg arbejder med dine fødder, kan jeg mærke, hvor dine ubalancer/problemer ligger.

Mange års erfaring og en god intuition gør, at jeg sammen med dig, finder sammenhængen i dine udfordringer, således at du kan få din krop i balance igen. Når vi samarbejder om din krop og kommer ind til sagens kerne, får du ekstra god effekt af behandlingen. Min erfaring er, at du efter 3-5 behandlinger kan mærke en markant forbedring.

Massage

Massage løsner godt op i musklerne. Sammen med den øvrige behandling får du bedre blodcirkulation igennem dine muskler, således at myoser, spændinger og smerter forsvinder, og du føler dig mere afslappet og fri i kroppen.

Healing

Jeg har et naturligt talent for at heale, derfor bruger jeg denne metode, når energien i kroppen har brug for at få et lille skub. De fleste af mine klienter mærker tydeligt, at der sker noget i kroppen under healingen.

Kranio Sakral Terapi-teknik

Zonehelle, andre behandlingsformer - KST (Kranio Sakral Terapi)

Det er et godt værktøj til at få kroppen og hjernen til at slappe af, slippe stress og nervespændinger. Denne behandlingsteknik arbejder rigtig godt sammen med zoneterapien. Således kan du hurtigt komme af med hovedpine, nakke-, skulder- og rygspændinger. Du bliver afslappet, får ro i hovedet og kroppen og kan sove bedre.

Jeg har taget 8 individuelle kurser, men ikke en fuld uddannelse.

Laserbehandling

Zonehelle, andre behandlingsformer - Laser

Jeg har brugt laser i mine behandlinger siden 2000. Laserbehandling arbejder på celleniveau og er specielt god til at lindre smerter og hele sportsskader. Laser virker også på sår, herpes, forstuvninger, fibersprængninger, myoser, brandsår, blister mv.

Kinesiologi

Jeg bruger primært kinesiologi til at finde ud af, hvad det er der forstyrrer kroppen i forbindelse med allergi eller intolerance, og til at bestemme dossering, hvis du har brug for kosttilskud. Det er en god hjælp at spørge kroppen, hvad den har behov for.

Øreakupunktur

Zonehelle, andre behandlingsformer - Øreakupunktur

Jeg har brugt øreakupunktur siden 2009 med rigtig gode resultater. Øreakupunkturen bruges som ekstra hjælp til at påvirke punkter i kroppen. Med nåle eller små korn som sættes i ørene med plaster, kan jeg hjælpe din krop med at restituere sig hurtigere, få musklerne til at slappe af, eller påvirke kroppens organer.

Elektrostimulation  TENS – EMS

Specielt til sportsskader, frossen skulder, tennis- og golfalbuer og muskelsmerter bruges dette lille apparat. Når elektroderne placeres korrekt omkring skadeområdet, øges blodgennemstrømning og healing af skaden. Apparatet udsender lavfrekvente elektriske impulser, med det formål at stimulere enten nervebanerne (TENS) eller musklerne (EMS).

EMS betyder: Elektrisk Muskel Stimulation.

De elektriske signaler sendes ind i musklerne og får dem til at lave de sammentrækninger der eks. forekommer ved træning og fysisk aktivitet. På denne måde aktiveres også tidligere inaktive muskelfibre.

TENS betyder: Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation.

De elektriske impulser sendes gennem huden og ind i nervebanerne, så der blokeres for de smertesignaler der sendes til hjernen. Dette hjælper også til, at kroppens naturlige smerteforsvar, udskillelsen af endorfiner, aktiveres. Metoden er videnskabeligt underbygget og medicinsk godkendt.

Coaching

I forbindelse med behandlingen kan vi benytte coaching efter dit valg. Min erfaring er, at behandlingerne virker ekstra godt, når du kan få en god snak om forskellige udfordringer i dit liv.

 

Jeg har naturligvis tavshedspligt, som jeg sætter en ære i at overholde.