Andre behandlingsformer

En zoneterapi behandling til voksne kan bestå af en kombination af nedenstående, efter dit behov.

Disse tilvalg er gratis, og du bestemmer naturligvis hvad du har lyst til.

Zoneterapi:

Zonehelle, andre behandlingsformer - ZoneterapiJeg har rigtig gode resultater med zoneterapi, Jeg har arbejdet fuldtid som behandler siden 1997 hvor jeg startede min klinik i Greve. Når jeg arbejder med dine fødder, kan jeg mærke hvor dine ubalancer/problemer ligger. Min primære behandlingsform er zoneterapi.

Mange års erfaring og en god intuition gør, at jeg sammen med dig, finder sammenhængen i dine udfordringer, således at du kan få din krop i balance igen. Min erfaring er at du efter 3-5 behandlinger kan mærke en markant forbedring. Krop og sjæl hænger sammen og derfor får du en ekstra god effekt af behandlingen, når vi samarbejder omkring din krop.

Massage:

Massage løsner godt op i musklerne, sammen med den øvrige behandling kan vi få sat bedre flow igennem dine muskler, således at myoser, spændinger mv. forsvinder, samtidig med at du føler dig mere afslappet og fri i kroppen.

Healing:

Jeg har et naturligt talent for at heale, derfor bruger jeg denne metode, når energien i kroppen har brug for at få et lille skub. De fleste af mine klienter mærker tydeligt at der sker noget i kroppen under healingen. Jeg bruger healingen i behandlingerne fordi det hjælper rigtig godt.

KST = Kranio Sakral Terapi:

Zonehelle, andre behandlingsformer - KST (Kranio Sakral Terapi)

Er et rigtig godt værktøj til at få kroppen og hjernen til at slappe af, slippe stress, og nervespændinger. Min erfaring er at denne behandlings teknik arbejder rigtig godt sammen med zoneterapien. Således kan du hurtigt komme af med hovedpine, nakke-, skulder- og rygspændinger, du bliver afslappet og få ro i hovedet og kroppen, du kan slappe af og sove bedre.

Laserbehandling:

Zonehelle, andre behandlingsformer - Laser

Jeg har brugt laser i mine behandlinger siden 2000, laserbehandling virker fantastisk på smerter og sportsskader.  Herudover kan nævnes: sår, herpes, forstuvninger, fibersprængninger, myoser, brandsår, blister mv. Behandlingen kombineres typisk med zoneterapi efter behov.

Kinesiologi:

Bruger jeg primært når der er brug for at finde ud af hvad der er der driller i.f.m. allergi m.v. eller hvis der er behov for at finde ud af hvilken dossering du har brug for ifm. kosttilskud. Det er en god hjælp at spørge kroppen hvad den har behov for.

Øreakupunktur:

Zonehelle, andre behandlingsformer - Øreakupunktur

Jeg har brugt øreakupunktur siden 2009 med rigtig gode resultater. Jeg bruger denne behandlingsform som en ekstra hjælp ifm. zoneterapien, øre-akupunkturen bruges som ekstra hjælp at aktiverer punkter i kroppen, og dermed kan vi forlænge hele behandlingen. Med nåle eller små korn som sættes i ørene med plaster, kan jeg hjælpe din krop med at restituerer sig hurtigere, få musklerne til at slappe af, eller påvirke kroppens organer.

Elektrostimulation  TENS – EMS

Specielt til sportsskader, frosne skulder, tennis- og golf- albuer og muskelsmerter bruges dette lille apparat. Når elektroderne placeres korrekt ud fra skadeområdet, kan skader få tilført blodgennemstrømning, som gør at der kommer en hurtig bedring i området. Apparatet udsender lavfrekvente elektriske impulser, med det formål at stimulere enten nervebanerne (TENS) eller musklerne (EMS).

EMS betyder: Elektrisk Muskel Stimulation.

Betydningen er netop elektrisk muskelstimulation. De elektriske signaler sendes ind i musklerne og får dem til at lave de sammentrækninger der eks. forekommer ved træning og fysisk aktivitet. På denne måde aktiveres også tidligere inaktive muskelfibre.

TENS betyder: Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation.

Dette betyder elektrisk nervestimulering gennem huden. De elektriske impulser sendes gennem huden og ind i nervebanerne, så der blokeres for de smertesignaler der sendes til hjernen. Dette hjælper også til, at kroppens naturlige smerteforsvar, udskillelsen af endorfiner, aktiveres. Metoden er videnskabeligt underbygget og medicinsk godkendt.

Coaching:

i forbindelse med behandlingen, kan vi benytte coaching efter dit valg. Min erfaring er at behandlingerne virker ekstra godt, når du kan få en god snak om forskellige udfordringer i dit liv.

 

Jeg har naturligvis tavshedspligt, som jeg sætter en ære i at overholde.